UNITEF'83 Műszaki Tervező és Fejlesztő Zrt.


Tel/Phone: +36 1 205 6330
Email: unitef@unitef.hu

Cím/Address: H-1119 Budapest, Bornemissza tér 12.

  • White Google+ Icon
  • Twitter Clean
tanúsítvány HU18521-19 MIR_KIR magyar.jp
MSZ EN ISO 9001:2015
Minőségirányítási rendszer

 

A hatékonyan kialakított és működtetett minőségirányítási rendszer lehetőséget ad a szervezet számára, hogy a vevői igényeknek és a jogszabályi követelményeknek megfelelő terméket gyártson és szolgáltatást nyújtson.

Kitűzött cél a rendszer átláthatósága, stabilitása és a folyamatok igazolása, amely garantálja a minőséget a gyártott termék esetében és a szolgáltatás terén egyaránt.

A rendszerszemléletű irányításból adódóan a szervezet működése szabályozott, a tevékenységek átláthatóak, a felelősség- és hatáskörök egyértelműek minden érdekelt fél számára.

A nem megfelelő termékek/szolgáltatások aránya csökken, a működés gazdaságossága növekszik.
A tanúsítvány megszerzése igazolja, hogy a szervezet működése és eredményei megfelelnek a hazai és nemzetközi elvárásoknak.

 

Letölthető tanúsítvány:

tanúsítvány HU18521-19 MIR_KIR magyar.jp
MSZ EN ISO 14001:2015
Környezetirányítási Rendszer

 

A vállalkozások, termékek, szolgáltatások szoros kölcsönhatásban állnak a környezettel. Valamennyi ember kiemelt fontosságú kérdésként kezeli saját környezetének védelmét. A „saját környezet” összessége a teljes környezetünket, a Földet jelenti. A környezet esetleges károsítása erőteljes társadalmi válaszreakciókat vált ki, aminek a média is minden esetben tág teret ad. A környezettudatos magatartás kinyilvánítása és gyakorlata egyre inkább elvárt a gazdálkodó szervezetektől is. A környezettudatos vállalati irányítás egyik eszköze a Környezetközpontú Irányítási Rendszer (KIR), melynek követelményeit az ISO 14001-es szabvány írja le.

 

A KIR tanúsítvány független szakértői vizsgálat alapján kiadott okirat, amely azt igazolja, hogy egy szervezet: tevékenységét úgy végzi, hogy a környezet terhelési, szennyezési veszélyezettségét a minimálisra csökkentse, a jogszabályi követelmények teljesítése érdekében elkötelezett, rendszeresen, folyamat- és rendszerszemlélettel vizsgálja felül és fejleszti a szervezet környezetvédelmi intézkedéseinek hatásosságát, működését.

 

Letölthető tanúsítvány:

tanúsítvány_HU17584-17_BS_OHSAS_18001-20
MSZ 28001:2008 (OHSAS 18001:2007) 
Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer

 

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer követelményeit határozza meg annak érdekében, hogy egy szervezetnél a munkabiztonsággal és munkaegészségüggyel összefüggő kockázatok kézben tartása a veszélyek azonosításával és a kockázatok értékelésével lehetővé váljon.

Olyan szemléletet biztosít, mely által a vezetés a munkavédelmet nem költségnek, hanem hatékonyan megtérülő befektetésnek tekinti. A szabvány követelményeinek teljesítésével egy irányítási rendszert hoznak létre, amelyben megvalósulhat a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági intézkedések és a teljesítmények nyomon követése, a befektetetések megtérülése és a folyamatos fejlesztési tevékenység meghatározása.

 

A tanúsítvány igazolja, hogy a szervezet minimumra csökkenti a munkavállalók és más érdekelt felek veszélyeit és biztosítja a hatósági ellenőrzéseken való megfelelést.

 

Letölthető tanúsítvány