top of page
tanusitvany_MIR-KIR_magyar_HU20171-22_2022-04-04.jpg
MSZ EN ISO 9001:2015
Minőségirányítási rendszer

 

A hatékonyan kialakított és működtetett minőségirányítási rendszer lehetőséget ad a szervezet számára, hogy a vevői igényeknek és a jogszabályi követelményeknek megfelelő terméket gyártson és szolgáltatást nyújtson.

Kitűzött cél a rendszer átláthatósága, stabilitása és a folyamatok igazolása, amely garantálja a minőséget a gyártott termék esetében és a szolgáltatás terén egyaránt.

A rendszerszemléletű irányításból adódóan a szervezet működése szabályozott, a tevékenységek átláthatóak, a felelősség- és hatáskörök egyértelműek minden érdekelt fél számára.

A nem megfelelő termékek/szolgáltatások aránya csökken, a működés gazdaságossága növekszik.
A tanúsítvány megszerzése igazolja, hogy a szervezet működése és eredményei megfelelnek a hazai és nemzetközi elvárásoknak.

 

Letölthető tanúsítvány:

tanusitvany_MIR-KIR_angol_HU20171-22_2022-04-04.jpg
MSZ EN ISO 14001:2015
Környezetirányítási Rendszer

 

A vállalkozások, termékek, szolgáltatások szoros kölcsönhatásban állnak a környezettel. Valamennyi ember kiemelt fontosságú kérdésként kezeli saját környezetének védelmét. A „saját környezet” összessége a teljes környezetünket, a Földet jelenti. A környezet esetleges károsítása erőteljes társadalmi válaszreakciókat vált ki, aminek a média is minden esetben tág teret ad. A környezettudatos magatartás kinyilvánítása és gyakorlata egyre inkább elvárt a gazdálkodó szervezetektől is. A környezettudatos vállalati irányítás egyik eszköze a Környezetközpontú Irányítási Rendszer (KIR), melynek követelményeit az ISO 14001-es szabvány írja le.

 

A KIR tanúsítvány független szakértői vizsgálat alapján kiadott okirat, amely azt igazolja, hogy egy szervezet: tevékenységét úgy végzi, hogy a környezet terhelési, szennyezési veszélyezettségét a minimálisra csökkentse, a jogszabályi követelmények teljesítése érdekében elkötelezett, rendszeresen, folyamat- és rendszerszemlélettel vizsgálja felül és fejleszti a szervezet környezetvédelmi intézkedéseinek hatásosságát, működését.

 

Letölthető tanúsítvány:

bottom of page